Инфо

Основна дейност на фирмата е предлагане на пълна гама CAD/CAM услуги

повече за нас

пълна гама CAD/CAM услуги

systex

Основна дейност на фирмата е предлагане на пълна гама CAD/CAM услуги. Разработването на кройка по скица с обмерни данни или физическа мостра, градиране в размери и подреждане и изчертаване на производствени капаци за кроене. Изготвяне на технически таблици с обмерни данни и разходни норми за вложените материи.

Дългогодишният опит 23 г.от който 16 с CAD система в конструирането на облекла и висококвалифицираният екип с които работим ни дава увереност за разработването на модели облекла с различна сложност за международни фирми и марки.

Стремим се да подходим индивидуално към всеки клиент съобразявайки се с машинния парк и човешкият ресурс, както и с изградените методи на работа във фирмата ви.

Нашите услуги се ползват както за стартиращи производствени фирми и дизайнерски марки, така и за големи международни компании при строга конфиденциалност на предоставени модели и данни.

      В условията на намалени маржове, шивашката промишленост все повече търси решения, които намаляват разходите. Много търговци и производители се обръщат към изнесените услуги (аутсорсинг)  за постигане на целите си.  Факт е, че една фирма неможе да направи всичко много добре, и икономически ефективен начин като фирма, специализирана в тази дейност.  Аутсорсингът дава възможност за намаляване тежестта на неосновни, но важни процеси в производството на облекла. 

Компании, който правят всичко сами имат много по високи разходи.  Голям % от времето на персонала е зает с не основна дейност на фирмата.

Възлагането на външни изпълнители на тази дейности намаляват  значително разходите.

Повишената ефективност ще даде на вашата фирма важно конкурентно предимство.

 Нашите услуги премахват необходимостта да се намери, наемат, обучават и управляват квалифициран персонал и в същото време вие получавате работата на  професионалисти с голям опит и само  тогава, когато имате нужда. 

Високо ще оценим възможността за контакти с нас, за да  разберем по-добре изискванията на Вашата компания, както и възможността да дискутираме предоставянето на услуги пригодени изключително за вашите нужди.

Независимо дали сте търговец, малък или голям производител, посредник за възлагане на поръчки, или дизайнер ние имаме решения за вас!

Изпратете ни запитване / Send us an inquiry

Прикачете файлове / Attach files

Как може да помогнем? / How can we help?

Чувствайте се свободни да зададете въпрос или просто да оставите коментар. / Feel free to ask us a question.


Приемам политиката за поверителност / I agree with the privacy policy