Редене на маркери

Услугата редене на капаци за кроене превръща материала в реален плат чрез направената икономия.

Спестете разходи чрез

редене на маркери / капаци за кроене

Разхода на материи  съставлява  60 – 70 % от стойността на дрехата. Затова спестяването на материите е основен фактор при производството на облекло и определящо за крайната цена на изделието. 

Услугата редене на капаци за кроене превръща материала в реален плат чрез направената икономия. Така вие постигате ниска себестойност на произвежданите облеклата и по голямо количество. Цената за услугата е далеч по ниска от цената на материалите влагани в производството на облекла.

Ние ви предоставяме високата икономичност на материите чрез ръчно и автоматично компютърно подреждане на кройките в капак за кроене с изключително малък процент на отпадъци в материите.

Ние ще се съобразим с вашите изисквания за подлепване на детайли на блок , начина на настилане и скрояване, свиваемост на материята, както и изискванията за срещане на детайли при платове от каре или рае.

Чрез услугата ще получите безплатно пълна разходна таблица включваща отчетност за среден разход и необходимото количество на материите вложени в модела, а персонала в  кроялния участък ще може да се  ръководи за дължините и броя на накатки. Виж примерната таблица

Готовите капаци за кроене могат да бъдат изчертани в реален размер на плотер и/или на принтер като мини капаци за кроене  А4 формат. Може да се запиши в HPGL плотер формат ( .hpg / .plt ) и  изпратен по интернет за изчертаване с плотер на друго място, или да се запиши в CUT файл за всички автоматични машини за кроене.

marker making

Файл формати

Файл формати на конструираните кройки може да изтеглите и да тествате на вашата CAD система от приложените формати.

Изпратете ни запитване / Send us an inquiry

Прикачете файлове / Attach files

Как може да помогнем? / How can we help?

Чувствайте се свободни да зададете въпрос или просто да оставите коментар. / Feel free to ask us a question.


Приемам политиката за поверителност / I agree with the privacy policy