Конструиране на модели

Нашите моделиери са експерти с дългогодишен опит в конструирането на различни  модели облекла

КОНСТРУИРАНЕ - МОДЕЛИРАНЕ

нови модели

Какво е необходимо за да се конструира  кройката за реализиране на вашият проект  за нов модел  дреха.

Необходими са ни точни измервания от дизайнера на самата дреха Дизайнера трябва да прецени според неговото виждане за цялостната визия  на модела материята и силуета който желае да постигне колко да е широка, дълга и каква свобода на тялото в дрехата да има.  Това е част от дизайна и не може друг освен дизайнера на модела да ги определи

По размерни таблици за приблизително насочване за покупка дреха от магазин не може да се направи дреха. Размерите в магазина не са стандартна величина те са само приблизително да ви насочат в магазина кой след кой размер следва за да не пробвате всички размери докато намерите вашия размеркойто да ви хареса. Дори размерите на един и същи бранд от модел до модел се различават.

Ние технически изготвяме кройката но трябва да имаме дизайн включващ  всички измервания по който да работим. Ако направим кройката по снимката ще се получи модел според нашето виждане за модела от снимката и това няма да се покрие с вашето виждане защото от нашият опит сме установили че макар снимката да е една всеки човек различно виждане в нея. Единствения начин за предаване на точния силует и визия на модела е чрез обмерни данни на самата дреха.

Примерната таблица с обмерни данни може да изтеглите от тук

Файл формати

Файл формати на конструираните кройки може да изтеглите и да тествате на вашата CAD система от приложените формати.

Изпратете ни запитване / Send us an inquiry

Прикачете файлове / Attach files

Как може да помогнем? / How can we help?

Чувствайте се свободни да зададете въпрос или просто да оставите коментар. / Feel free to ask us a question.


Приемам политиката за поверителност / I agree with the privacy policy